reede, 13. aprill 2012

13 ja reede


Tasub vist alustada sellega, et ma pole kunagi eriti ebausklik olnud ning pole 13nda kuupäeva ja reede kokkusattumist kunagi kartnud. Kuid peale tänast võiks seda ehk isegi uskuda. Nimelt koputati meie uksele kell 6.30 hommikul ja öeldi, et me peame kella 6ks õhtul välja kolima. Hostel suletakse, kuna hosteli omanikud pole majaomanikele renti maksnud juba eelmise aasta juunist alates. 
Turvamehed valvamas, et keegi midagi väärtuslikku hostelist välja ei viiks
Õnneks saime oma ettemakstud raha vähemalt tagasi ning tegelikult oli hostelipoolne suhtumine meisse väga kena, eriti kuna kuulsime, et tegelikult oli hostel oma kuludega eelmisel aastal katuse parandanud, mis peaks tegelikult majaomanike mure olema ning seetõttu jäetigi rent maksmata.

Kogu kolmanda korruse rahvas oli ühtäkki köögis koos kell 7 hommikul ja kõik hakkasid endale uut elukohta otsima. Algul saime hostelist teada, et Edmontoni teine hostel on täiesti täis ning vabu kohti pole, seega tundus asi veidi nukker, kuid õnneks helistasime sinna peale kella 11 ning selgus, et ikkagi on vaba ruumi veel. Seega on meil vähemalt tänaseks ööks öömaja olemas.

Juhul, kui keegi plaanis Edmontonis öömaja leida selles samas hostelis, siis võtke teatavaks, et seda hostelit enam ei eksisteeri. Naljakas oli ka see, et kuna kõik asjad pidid hostelisse sisse jääma kui võlakate vms ja omanik ei tohitinud midagi kaasa võtta, võtsid siinsed elanikud kaasa kõike, mis vaja ja mis kotti mahtus. Enamasti olid selleks kööginõud või voodilinad, padjad... :D Kuidagi veider tunne, et üks hostel kadus maamunalt 11 tunniga! Aga veidraid asju juhtub, eriti reedel, 13ndal kuupäeval.

Kommentaare ei ole: